друкувати


Beeline виставив кращі "золоті" номери на он-лайн-аукціон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-23 03:37:27
Єдиний оператор зв`язку Beeline (ЗАТ "УРС" та ТзОВ "Голден Телеком") оголошує про відкриття Інтернет-торгів з продажу "золотих" номерів Beeline на офіційному сайті компанії.

З 22 червня по 26 серпня будь-який бажаючий може придбати "золотий" номер Beeline – номер з гарними і такими, що легко запам`ятовуються, комбінаціями цифр (наприклад, 0681217777, 0688065555 та ін.). Кожен "золотий" номер є окремим лотом, тобто предметом торгів. Подібно до справжніх аукціонів, всі лоти виставлені на продаж на сайті зі стартовою ціною 50 грн.

Для участі в он-лайн-торгах потрібно зареєструватись на спеціальній сторінці участі в http://auction.beeline.ua/ і далі слідувати інструкціям. Завдяки яскравому та зручно інтерфейсу веб-сторінки, участь в Beeline Аукціоні буде простою і захоплюючою.

Інтернет-аукціон Beeline – це унікальна можливість для будь-якого бажаючого (незалежно від мобільного оператора) не відходячи від комп`ютера підібрати собі "гарний" номер Beeline на свій смак. Серед виставлених на аукціон є також і "щасливі", які закінчуються, наприклад, на 7777.

Всього на Beeline Аукціоні планують продати 25 "золотих" номери. Одночасно з вибором номеру абонент може обрати один х трьох кращих тарифних планів - "29", "Бум!" або "Клік".

Після реєстрації на http://auction.beeline.ua/ учасник аукціону спочатку повинен обрати лот ("золотий" номер) зі списку і запропонувати за цього свою ціну в спеціальному полі сайту. Ціна за лот не може бути 50 гривень, але при цьому не повинна перевищувати існуючу ціну у два рази. Про зміни ціни за лот, які відбуваються он-лайн, користувач буде отримувати SMS-повідомлення. Після закінчення строку продажу лоту учасник, який запропонував найбільшу ціну, придбає номер, який йому сподобався, про що йому повідомляє співробітник компанії.

Оплата проводиться виставленій користувачу квитанції після завершення торгів. Доставка товару відбувається поштою після підтвердження оплати заказним листом з повідомленням. Взяти участь в акції можуть всі Інтернет-користувачі, які користуються номером будь-якого мобільного оператора України.

Автор: Ірина РОЖОК-КАПРАНОВА, менеджер зі зв’язків з громадськістю Львівської філії ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ "Beeline")
Обговорити на форумі