друкувати


А.Яценюк: Новий президент має взяти на себе усю відповідальність влади

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-22 01:28:47
Арсеній Яценюк наголосив, що новий президент має виграти вибори, розпустити парламент та зуміти домовитися з іншими політ силами, і фактично сформувати нову коаліцію і уряд. Про це Арсеній Яценюк наголосив журналістам на прес-конференції в Івано-Франківську.

"Тут без домовленостей нічого не вийде. Все одно доведеться домовлятися, тому що це мільйони людей, які віддали свої голоси за ту, чи іншу партію. І це треба усвідомлювати. Але домовлятися не у форматі, в який нас завели: біло-голубі чи помаранчеві, ми так і сидимо у цьому форматі. Хочеться взяти гумку і стерти цю лінію, що зробили по Дніпру, а потім ще відро фарби та замалювати біло-блакитне і помаранчеве на два кольори – синій і жовтий", – сказав Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба Івано-Франківського обласного осередку ГО "Фронт Змін".

Крім того він заявив, що Україна повинна рухатися шляхом маленьких перемог. "Тут є вибір між наступним: або остаточно розвалимо країну, або ми маємо можливість стати на рейки та тихо їхати, рухатися шляхом маленьких перемог. А для цього потрібний чіткий план, безпрецедентний – зі спасіння економіки та України", – зазначив лідер "ФРОНТУ ЗМІН".

Обговорити на форумі