друкувати


Прикарпатська міліція вітає чемпіонів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-22 11:31:04
З нагоди 85 річниці ФСТ "Динамо" України в рамках програми комплексних змагань "Динаміада - 2009" на Кіровоградщині відбулися чемпіонати Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" України з гирьового спорту та легкоатлетичного кросу.

У змаганнях взяли участь понад 300 спортсменів – представників силових структур з усіх областей України та Автономної Республіки Крим. Та найбільш пам’ятними, вочевидь, саме ці чемпіонати будуть для прикарпатських динамівців, адже вони вперше стали переможцями.

Найбільшого успіху у змаганнях здобув Максим Кривоніс, солдат за контрактом військової частини 1241, якого, до речі, визнано найкращим легкоатлетом цьогорічного чемпіонату. Він першим подолав дистанцію шість кілометрів, а також доклав найбільших зусиль у естафеті, де наша команда здобула друге місце. Другу сходинку п’єдесталу за результатами забігів на два та чотири кілометри також посіли представники Івано-Франківщини - інспектор МНС в області Олег Озарко та викладач навчального центру УМВС в області старший лейтенант міліції Андрій Мельник.

У легкоатлетичному кросі на дистанції два кілометри серед жінок Прикарпаття представляла Оксана Угринчук, диспетчер МНС в області. А інспектор з особового складу УКЗ УМВС Іван Семчук в Кіровограді виконав нормативи майстра спорту України з гирьового спорту. Таким чином представники ФСТ "Динамо" України з Івано-Франківської області стали лідерами змагань у загальнокомандному заліку.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі