друкувати


Папуга, який каже: "Іди ти..."

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-20 02:56:13
Маріупольцям та гостям міста, які відпочивають на тутешніх пляжах, не звикати до появи тут екзотичних представників фауни. Нинішнього літа тут з’явився дуже балакучий папуга, що має звичку брутально лаятися, немов одеський биндюжник.

Нічийний птах, який прогулювався приморським бульваром, звернув на себе увагу насамперед неабиякою балакучістю та солідним словниковим запасом. Знаючі люди навіть зробили висновок: папуга, схоже, є бувалим "морським вовком" і певну частину свого життя провів на суднах торгового флоту.

У цьому переконують деякі специфічні висловлювання, яких він, мабуть, "нахапався" від свого колишнього власника — моряка. Та це ще півбіди, бо більшу частину лексики лайливця становлять нецензурні слова та цілі звороти, які він тепер пронизливо вигукує. Всім, зрозуміло, не догодиш: якщо одна частина відпочиваючої публіки від сміху хапається за боки, інша — жінки, особливо ті, які приїхали на берег із малолітніми дітьми, — за голови. І останні готові втопити брутального птаха навіть не в морі, а в ложці води. Чим закінчиться "кар’єра" не в міру говіркого папуги— покаже майбутнє.

Автор: Павло Кущ , "Україна молода"
Обговорити на форумі