друкувати


Із прийомними батьками у гори й на навчання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-20 01:42:45
Івано-Франківський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочав у селищі Ворохта проведення п’ятиденної літньої школи для прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціалу.

У літній школі беруть участь прийомні батьки разом з дітьми з Богородчанського, Галицького, Верховинського, Долинського, Калуського, Надвірнянського районів та міст Івано-Франківська, Калуша. Прийомні батьки обговорюватимуть зміни, які відбулися після створення прийомної сім’ї, і як ці зміни вплинули на їхні думки, побут, стосунки, плани на майбутнє, повідомляє Прес-служба ОДА.

Будуть розглянуті принципи та методи сімейного виховання, соціально-психологічні особливості виховання та розвитку прийомної дитини, актуальні проблеми між рідними і прийомними дітьми, змістовне дозвілля та інші питання. Діти братимуть участь у ігротеках, соціально-психологічних тренінгах, конкурсах. Для батьків та дітей планується проведення сімейних вогників, гри "Сімейні таємниці ", спортивних конкурсів.

Обговорити на форумі