друкувати


Вчилися службовці на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-19 05:18:29
В Івано-Франківську завершився всеукраїнський тематичний семінар "Удосконалення планування професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування", який проводив місцевий обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

У семінарі взяли участь керівники регіональних центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій з усіх областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва і Севастополя, повідомляє прес-служба ОДА.

Метою семінару було вироблення підходів до удосконалення планування професійного навчання державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування у регіонах з урахуванням позитивного досвіду у цій сфері Івано-Франківської області та узагальненням досвіду регіональних ЦППК.

Семінар проводився за участю Головного управління державної служби України, Програма семінару включала два аудиторні цикли занять та два практичні виїзні навчання. Протягом аудиторних занять було розглянуто теоретичні та практичні аспекти планування професійного навчання управлінських кадрів у регіонах, здійснено порівняльний аналіз окремих регіональних особливостей цього процесу, презентовано апробовані підходи до планування та організації навчання управлінців у Івано-Франківській області. Відбулися презентація досвіду роботи з кадрами державної служби в Івано-Франківській області, соціально-економічного, культурного і туристичного потенціалу Прикарпаття.

Виїзні практичні заняття відбулися на базі Калуського району, міст Калуша і Яремче. Учасники семінару побували на екскурсіях у ТзОВ "Вінісін" і туристичному комплексі "Буковель", оглянули музей Степана Бандери у селі Старий Угринів Калуського району. Семінар організовано за сприянням Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Обговорити на форумі