друкувати


Прощай ліцензіє!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-19 04:56:54
З ініціативи Служби у справах дітей Івано-Франківського міськвиконкому розпорядженням міського голови було створено комісію по перевірці об’єктів торгівлі міста Івано-Франківська щодо продажу дітям алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Починаючи з квітня 2009 року комісією було проведено три рейди-перевірки, під час яких обстежено 10 об’єктів торгівлі. У шести з 10-ти обстежених об’єктів виявлено факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Відділом кримінальної міліції у справах дітей складено 6 протоколів за статтею 156 "Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами" Кодексу України про адміністративні правопорушення. А відділом ліцензування роздрібної торгівлі та контролю за обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів регіонального управління Департаменту ДПА України в Івано-Франківській області було накладено відповідні штрафи на вищевказані заклади торгівлі.

Окрім того, згідно Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів" усіх вищевказаних суб’єктів господарської діяльності, які допустили порушення, було позбавлено ліцензії.

Обговорити на форумі