друкувати


Директор звітує перед "Каскадом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-19 10:42:18
В приміщенні Івано-Франківської ЗШ №25 відбулись збори педагогічного колективу школи і громадськості.

В актовому залі школи були присутніми 48 батьків школярів. Мета зустрічі – заслухати звіт директора школи Дощака Романа Михайловича про підсумки роботи закладу за 2008-2009 навчальний рік. У своєму виступі він розповів про основні здобутки вихованців школи в навчально-виховному процесі, шляхи покращення умов для творчого розвитку дітей та покращення матеріально-технічної бази школи. Директор зазначив, що в цьому навчальному році проходила атестація школи. За результатами атестації міської атестаційної комісії заклад було проатестовано на достатньому рівні, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Школа намагається всіляко підтримувати обдарованих дітей. В їх честь проводить загальношкільне свято "Вами пишається школа" на якому визначають найкращого учня року та вручають кращим учням грошові премії. При сприянні піклувальної ради школи, яку очолює Гладуняк М.В., міського управління освіти і науки, депутатського корпусу вдалось поміняти віконні рами в 10 навчальних кабінетах, замінити 440 кв.м лінолеуму, придбати спортивний інвентар на суму 8,6 тисяч гривень, провести ремонт санвузлів на суму 30 тисяч.

Однак, як зазначив Дощак Р.М., в школі існують певні проблеми, які стосуються жителів усього мікрорайону "Каскад". Проблемою номер 1 є модернізація каналізаційного відведення. Однак є сподівання, що при сприянні міської ради, батьківської громадськості в цьому році її буде вирішено. Дощак Р.М. подякував батькам та педагогам за розуміння та співпрацю і висловив надію на те, що й у наступні роки між ними буде існувати відкрита, щира та творча атмосфера, яка сприятиме покращенню навчально-виховного процесу. Перед присутніми виступили шкільні танцювальні колективи, якими опікуються Віталій Савчук, а свої пісні подарували учні школи Андрій Голобін та Ольга Станіщук, неодноразові переможці та лауреати пісенних конкурсів.

Обговорити на форумі