друкувати


Прикарпаття: Протягом доби у чергові частини надійшло 107 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 02:20:47
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 107 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі два пограбування, 19 крадіжок, 23 випадки заподіяння тілесних ушкоджень.

Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 75 злочинів. Двічі з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки викрито 11 злочинних проявів.

Співробітники рогатинської міліції затримали "за гарячими слідами" особу, яка обґрунтовано підозрюється у вуличному пограбуванні. 46-річний мешканець райцентру, як встановили правоохоронці, спромігся серед білого напасти на 22-річного чоловіка та відкрито заволодіти мобільним телефоном.

Так званого дачного злодія затримали оперативники Пасічнянського відділення міліції. По допомогу до правоохоронців звернувся мешканець обласного центру із заявою про те, що з його дачного будинку, розташованого в одному з садово-городніх товариств, викрадено переносну електростанцію, двигун від бетономішалки та силовий кабель. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до вчинення майнового посягання причетний мешканець обласного центру 1975 року народження. Також з’ясувалося, що того ж дня зловмисник скоїв ще один аналогічний злочин.

У Городенківському районі у поле зору співробітників міліції потрапила мешканка Коломиї. Остання підозрюється у викраденні з чужого господарства 1300 цеглин. Мотиви та обставини злочину з’ясовуються.

Тим часом у Косівському районі в одному з готелів затримано 30-річного місцевого жителя, який поцупив у відвідувача закладу мобільний телефон.

Як хуліганство кваліфіковані дії 46-річного жителя Снятинського району. Як наразі відомо, чоловік безпідставно заподіяв тілесні ушкодження 35-річній мешканці райцентру.

Упродовж минулої доби на Прикарпатті трапилася 1 дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі