друкувати


Івано-Франківськ: Звіт у парку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 12:20:26
В івано-франківському парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбувся звітний концерт муніципального концертного оркестру духової музики "Дивертисмент" та народного аматорського вокального ансамблю "Смерічка" Центрального Народного дому.

У репертуарі колективу представлено весь спектр духової музики: церемоніальна музика, марші, класичні твори, старовинні вальси та сучасні твори. Особливою прикрасою оркестру протягом вже багатьох років є солістка - Леся Мельник. Разом з духовим оркестром звітував народний аматорський жіночий вокальний ансамбль "Смерічка", який веде активну концертну діяльність та має свій особливий імідж і широке коло шанувальників в м.Івано-Франківську та за його межами, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

Репертуар колективу дуже цікавий і різноманітний. Це – твори сучасних українських композиторів, обробки народних пісень, популярні естрадні мелодії. Усі вони набувають неповторного звучання завдяки високопрофесійному виконанню.

Ансамбль є постійним учасником творчих вечорів видатних письменників, поетів, культурних та громадських діячів, вечорів до пам'ятних дат. Дівчата закохані у свою справу, люблять гастролювати і з нетерпінням чекають нових творчих зустрічей.

Обговорити на форумі