друкувати


Слова не хлопчика, а мужа: Вибачте, будь-ласка, я більше так не буду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 12:11:38
"Вибачте, будь-ласка, я більше так не буду". Так на вчорашній спільній з мером Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом прес-конференції вибачився перед прикрапатцями лідер гурту "Скрябін", український співак Андрій Кузьменко ("Кузьма"). Пробачення артист просив за поведінку під час концерту, що відбувся у травні 2007 року з нагоди 345-річчя міста.

Тоді, виконуючи пісню "Чорнобиль forever" Кузьма закликав людей послати його… Куди і так всі здогадалися і вигукували цілим майданом непристойності та показували відповідні жести за допомогою середнього пальця. Це неабияк обурило і мешканців Івано-Франківська і представників міської влади. Тоді Віктор Анушкевичус, висловлюючись з приводу непристойної поведінки Кузьми, сказав, що допоки він буде мером, то артист не виступатиме в обласному центрі Прикарпаття.

Тоді Андрій Кузьменко у відповідь сказав, що він особисто не лаявся, а тільки сказав, куди треба послати Чорнобиль. Усі вказали "точну адресу". "Я думаю, що те, що нам принесло стільки горя, варто послати ще дальше, - говорив співак. Але за кілька років, схоже, заспокоївся. Пробачення артист просив, стоячи.

"Я приїхав сюди, а би вибачитися перед івано-франківцями, бо дожив до того дня, коли людське переважило над хуліганським, - сказав Кузьма на прес-конференції. – Зле, що це не сталося відразу. Кілька років тому у мені жив хлопчик-хуліган, і я робив необдумані вчинки, за які потім жалів. Щодо випадку в Івано-Франківську, то це був гріх, який заважав мені жити. Тепер хочу подивитися вам в очі й сказати: вибачте, будь-ласка, я більше так не буду! Хоча , звісно, це не означає, що ви мене вибачите".

Задоволений Віктор Анушкевичус у відповідь сказав, що у нас прийнято просити пробачення тричі. Проте й цього кроку Андрія Кузьменка достатньо. Бо дуже важливо для справжнього чоловіка визнавати свої провини. І тепер мер бачить, що перед ним людина, яка здатна відповідати за все, що зробила, справжній чоловік та талановитий артист.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі