друкувати


На рибалку… з рушницею

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 11:58:43
Для 25-річного мешканця Івано-Франківська його затримання правоохоронцями, як виявилося, не було повною несподіванкою. Попри те, що молодик ніколи раніше не потрапляв у поле зору працівників міліції, він розумів, що це лише, як мовиться, до певної пори.

Івано-франківця затримали співробітники галицької міліції в міському парку Бурштина, коли він повертався з риболовлі. Приводом до серйозної бесіди з цим чоловіком стали речі, виявлені у нього поряд з рибальським знаряддям. У спортивній сумці рибалка переносив саморобний стріляючий пристрій. Крім небезпечного знаряддя, пристосованого для стрільби малокаліберними патронами, в кишенях одягу затриманого правоохоронці знайшли понад два десятки набоїв до цієї зброї.

За словами затриманого, він не мав ілюзій щодо протизаконності таємного зберігання стріляючого пристрою та набоїв. Доволі сумнівними є його твердження про те, що буцімто саморобну зброю він випадково знайшов. Зараз міліціонери саме з’ясовують її походження. Крім того, співробітники міліції перевіряють, чи вона використовувалася з браконьєрською метою. Водночас вирішується питання про порушення проти франківця кримінальної справи за незаконне зберігання зброї.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі