друкувати


Танці… з "Москвичем" і без. На дискотеках викрадають машини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 11:34:34
Четверо молодих парубків вирушили на дискотеку до сусіднього села. Якби хлопці знали, що там на них очікують неприємності, то проводили б дозвілля в іншому місці. Коли молоді люди під’їхали до клубу, до них одразу ж підійшли незнайомці. Останній поводилися агресивно і змусили водія та його товаришів вийти з машини. Щоб не конфліктувати, приїжджі виконали їхні вимоги. Відтак двоє з місцевих молодиків без усіляких вагань сіли у "Москвич" та зникли з видноколу.

22-річний власник машини спершу не втрачав надії на те, що хлопці покатаються та повернуть авто. Утім, повернувшись за деякий час, зухвальці знову кудись поїхали. Тоді обурений власник зателефонував у Снятинський райвідділ міліції із повідомленням про незаконне заволодіння транспортним засобом. Правоохоронці, які прибули на місце події, розпочали пошуки машини та її викрадачів. Вже невдовзі автівку було знайдено. Її виявили перекинутою у кюветі на околиці села.

В ході проведення подальших оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до вчинення угону доклали руки двоє юнаків, яких затримали за місцем проживання. До речі, на момент вчинення злочину за кермом перебував молодший з них. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Варто зазначити, що співучасники протизаконних дій усвідомили, що накоїли, лише після того, коли опинилися у відділку міліції. Їм і на думку не спадало, що за подібні "розваги" минулої ночі кримінальним законодавством передбачено серйозне покарання. Отже, цей випадок мав би стати пересторогою для інших молодих людей, які зухвало поводяться та неадекватно оцінюють свої вчинки.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі