друкувати


Івано-Франківськ: "Бокс – проти наркотиків", Україна - Австралія

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-18 10:06:55
Під таким гаслом сьогодні в Івано-Франківську відбудеться спортивна подія року: відкрита зустріч з боксу між командами України і Австралії.

Бої відбуватимуться під відкритим небом, у центрі міста, на Вічевому майдані. У змаганнях братимуть участь по 11 дорослих спортсменів та юніорів. Вийдуть на ринг проти австралійців і чимало прикарпатських боксерів. Зокрема свою спортивну майстерність покаже надвірнянець Руслан Струк, бронзовий призер чемпіонату Європи.

Проте, як повідомили в обласній федерації боксу, будучи впевненими у силах своїх вихованців, тренери не могли ризикувати спортивною честю країни, і для підстрахування все ж запросили боксерів з інших міст. Зокрема великі надії покладають на одного Олексія Митрофанова з Чернігова.

Не відстають і австралійці. Вони готуються до запеклої боротьби, сподіваються на перемоги і... хвалять івано-франківську федерацію. За словами представника федерації боксу Австралії Алана Ніколсона, вона має високий рейтинг у світі. Власне тому іноземці вирішили завітати до нас та побоксувати на Прикарпатті. Із нашими спортсменами австралійці познайомилися на прийомі в Дрездені, а запрошення було передано через академію Кості Дзю. Іноземці радіють, що зможуть показати в Україні свою майстерність та певним чином цими змаганнями долучитися до розвитку боксу в Україні.

"На цій зустрічі, що відбуватиметься під лозунгом "Бокс проти наркотиків ми хочемо показати молоді, що і без шкідливих звичок можна бути успішним, отримувати задоволення від вдосконалення свого тіла та загартування духу", - говорить прикарпатський тренер Анатолій Мушій. До речі, друга зустріч австралійців з українськими боксерами відбудеться в Коломиї у рамках міжнародного турніру з боксу.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі