друкувати


Пркиарпаття: Протягом доби 57 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-17 01:06:06
Протягом минулої доби в чергові частини міськрайорганів міліції надійшло 57 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 12 крадіжок, 18 випадків заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 36 злочинів. Двічі з незаконного обігу вилучалася зброя. У сфері економіки задокументовано сім злочинів.

Оперативники Вовчинецького відділення міліції розкрили крадіжку. У поле зору правоохоронців потрапив 32-річний мешканець Тисмениці, який, скориставшись неуважністю відвідувачки кафе, викрав дорогий мобільний телефон. Проводиться перевірка на причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Як шахрайство кваліфіковані дії 27-річного івано-франківця. Як наразі відомо, чоловік, зловживаючи довірою мешканки обласного центру, обманним шляхом заволодів значною сумою грошей.

Минулого вечора у Галицькому районі оперативники затримали 25-річного івано-франківця, в якого виявили та вилучили саморобний пристрій для стрільби малокаліберними набоями, а також понад два десятки набоїв.

Тим часом у Тисменицькому районі в ході проведення санкціонованого обшуку у господарстві 51-річного чоловіка правоохоронці вилучили незареєстровану малокаліберну рушницю.

У Верховинському районі задокументовано два факти незаконної порубки лісу. В обидвох випадках співробітники міліції встановили причетність місцевих жителів до самовільної порубки дерев породи смерека. Збитки, заподіяні злочинами, за попередніми підрахунками, становлять понад 19 тисяч гривень.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі