друкувати


В "Є" на фотовиставку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-15 06:21:23
Культурно-мистецький цент "Є" запрошує відвідати Виставку 5-го випуску "Школи фотографії" від ГО "Молодіжна Мистецька Формація "Форумс". Урочисте відкриття виставки – 16 червня. Тривалість: 16 – 30 червня, 5 поверх.

У наш час фотографія зайняла вагому ланку в мистецтві, і є доступною усім. Як правило, купівля дорогої камери не допомагає покращити якості світлини. Таким чином, задля допомоги оволодіти азами фотомистецтва, на початку 2007 року ГО "Молодіжною Мистецькою Формацією "Форумс" за підтримки міського управління у справах сім’ї, молоді та гендерної політики був започаткований навчальний проект "Школа фотографії".

Навчання в школі триває 3 місяці. За цей час, крім практичних і тематичних завдань, учням читають лекції з історії фотомистецтва рідного краю, композиції, різножанрової та студійної зйомки. Вагомий акцент робиться на розвиток креативного бачення учнів. Усі заняття підкріплені практичним домашніми завданнями для кращого засвоєння матеріалу. В процесі навчання відбулася фото екскурсія Тернопільщиною, на якій учням був проведений майстер-клас з панорамної зйомки. Отже, завершальним етапом навчання в Школі Фотографії є їхня підсумкова виставка.

Автор: Омелян КУЦУК, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України "Дзвони Підгір’я"
Обговорити на форумі