друкувати


Злодіям-рецидивістам непереливки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-15 11:42:06
Як засвідчує статистика, чималий відсоток майнових посягань, зокрема, крадіжок, вчиняють особи, які вже раніше мали проблеми із Законом. З огляду на це, під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції ретельно перевіряють так званий підобліковий елемент на причетність до вчинення злочинів.

Днями у поле зору співробітників Вовчинецького відділення міліції потрапила раніше судима особа, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні трьох майнових посягань. Правоохоронці не виключають, що список вчинених рецидивістом злочинів значно ширший. Адже за плечима 30-річного мешканця одного з приміських сіл обласного центру вже чотири судимості за скоєння подібних злочинів. Взимку цього року чоловік звільнився з місць позбавлення волі, і, як неважко здогадатися, так і не став на шлях виправлення, повідомляє СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Як вже встановлено, в одному випадку зловмисник викрав з господарського приміщення односельчанина дорогий велосипед іноземного виробництва, в іншому – поцупив мобільний телефон чоловіка, який ремонтував машини. Слід зазначити, що викрадені речі зловмисник продавав майже за безцінь.

Обговорити на форумі