друкувати


Прикарпатські підприємці незадоволені діями Кабміну

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-12 12:51:15
Вчора в Івано-Франківську представники підприємницьких кіл та органів влади, депутати місцевих органів влади, лідерів громадських об’єднань підприємців зібрались на засідання круглого столу "Вдосконалення взаємовідносин органів влади та підприємців в умовах фінансової кризи".

Прикарпатські підприємці обговорювали питання захисту своїх прав та скаржилися на втручання влади. "Уряд не належним чином, не порадившись і з нами, розробив так звані антикризові заходи, які зовсім нам не допомагають. Ми мусимо згортати свій бізнес, а у різних міністерствах тільки й займаються переливанням з пустого в порожнє. Нехай би краще попрацювали", — зазначали підприємці, приймаючи рішення направити в Кабмін на доопрацювання законодавчі акти щодо підтримки підприємництва, про регулювання земельних відносин, сприяння будівництву та пакет різноманітних антикризових документів.

Великої уваги потребує викуп та оренда землі. Зараз основне щоб продаж здійснювався на аукціонах. До речі, за перше півріччя в області продано чотири земельні ділянки на черзі ще 212 ділянок. Ціни звісно високі, а землі часто не вартують таких грошей.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі