друкувати


ТРК НТК: Події дня. 10.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-11 03:54:33
З метою забезпечення рятувальних робіт у населених пунктах області, де існує найбільша загроза виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із затопленням житлових будинків, облдержадміністрацією було закуплено та передано п’ятнадцять рятувальних човнів „Спринтер 390” сільським головам сіл Галицького, Долинського, Коломийського, Тлумацького, Снятинського, Тисменицького районів, що найбільше постраждали під час липневої повені 2008 року. Які села Коломийщини отримали плаваючі засоби, дізнавався Богдан Малецький.

100 гривень на два дні - таку суму сьогодні треба витратити на продукти харчування. Сюди входить найнеобхідніше - картопля, помідори, огірки, капуста. Хочете ще й десерту? Тоді до півтори сотні доведеться докласти як мінімум 20-ку. Такими цінами не задоволені ні покупці, ні самі ж продавці. Аби прогодувати сім'ю з трьох чоловік, більшості мешканцям міста, потрібно віддати третину своєї зарплати.

Коломийські дитсадки літом підуть у відпустки. Кожен дошкільний заклад почергово припинятиме свою роботу щонайменше на місяць. Такі вимушені канікули освітяни роблять вже протягом останніх 5-ти років. В цей час в групах проводять ремонтні роботи, працівники ідуть у відпустки. Чому одні дитсадки на канікулах будуть місяць, а інші півтора, - дізнавалася Наталія Яковин.

Сірникові коробки із зображенням Коломийського музею Писанки розповсюджуються Україною. Проте, підпис під картинкою свідчить, що ця унікальна споруда збудована... в Севастополі. Як виник такий казус з’ясовували наші журналісти.

Туристи-школярі Коломийського району зібралися цього тижня у Старому Гвіздці. Там провели традиційні щорічні змагання. Цього року, окрім 51 збірної шкіл Коломийщини, у заході взяли участь і гості з Хустського району Закарпатської області. Поспостерігати за туристично-краєзнавчими баталіями запросили і знімальну групу нашого телеканалу.

11 червня о 16:00 годині в залі засідань Коломийської міської ради відбудеться нарада із представниками житлово-будівельних кооперативів, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, комендантами гуртожитків. В порядку денному три питання. Про роль і участь цих установ в уточненні даних про виборців. Про дотримання Правил благоустрою і утримання територій міста мешканцями будинків та гуртожитків. Про питання врегулювання окремих земельних відносин.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі