друкувати


Міліція "накрила" "полуничку"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-11 12:23:20
Прикарпатська міліція протидіє поширенню відеопродукції, яка поза законом Як засвідчує міліцейська практика, будь-який злочин краще попередити, ніж згодом його розкривати і констатувати прикрі наслідки кримінальної події.

До прикладу, не становить таємниці той факт, що на формування світогляду певної частини молоді негативний вплив мають не найкращі зразки кіно- і відеопродукції. Особливо тієї, що перебуває в позалегальному середовищі, бо культивує жорстокість і насилля, порнографію і асоціальні явища. Під впливом цього у свідомості молодих людей закладаються підвалини хибного уявлення про справжні людські цінності.

Зокрема, в ході здійснення оперативно-профілактичних заходів у Коломиї міліціонери викрили у збуванні носіїв з відеопродукцією порнографічного змісту, а також з творами, що культивують жорстокість, 27-річного жителя райцентру. Його було затримано безпосередньо після того, як він реалізував 5 компактдисків з записами заборонених законодавством відеофільмів. Зараз вирішується питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності. Досі в цьому році співробітники підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС в області задокументували 7 злочинів цього виду.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі