друкувати


"Екскурсійне намисто Івано-Франківщини"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-11 10:49:01
Івано-Франківська обласна рада виступила учасником Всеукраїнського конкурсу проектів та програм місцевого самоврядування, оголошеного Фондом сприяння місцевому самоврядуванню України. У зв’язку з цим буде подано на участь у конкурсі проект "Екскурсійне намисто Івано-Франківщини".

Як зазначається у концепції, культурно-пізнавальний та екскурсійний туризм, відповідно до стратегії розвитку та маркетингу нашої області, входить до групи пріоритетних напрямків. Поліпшення організації екскурсійного обслуговування, забезпечення надання якісного туристичного супроводу є стратегічними напрямами розвитку туристичної діяльності та курортної справи на Івано-Франківщині, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

На сьогодні в області відсутні постійно діючі екскурсійні програми. Більшість екскурсій розробляють і реалізують самостійно туристичні підприємства на запит клієнтів. Загалом, зі 113 туроператорів та турагентств області на організації та проведенні екскурсійних маршрутів по області спеціалізується не більше 20 підприємств.

Мета цього проекту – розробка та запровадження новітніх форм управління й організації екскурсійної діяльності в Івано-Франківській області шляхом створення сприятливого регуляторного середовища, поліпшення організації екскурсійного обслуговування, забезпечення надійного якісного туристичного супроводу, розвитку та просування екскурсійного продукту області.

Обговорити на форумі