друкувати


Літо кличе відпочити у "Прикарпатських зорях"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-10 02:09:43
Благодатна пора літніх канікул відчинила перед гамірною дітворою безліч можливостей мати про це літо незабутні враження. Хтось поїде в село до бабусі, порине у річкову прохолоду, мандруватиме лісом у пошуках грибів чи ягід. А комусь пощастить відпочити у оздоровчому таборі "Прикарпатські зорі", який чекає на втомлену навчальним роком шкільну юнь у селі Слобода Коломийського району. Тут уже з першого літнього дня лунає дитячий сміх – почала діяти перша табірна зміна.

- Протягом 21 дня у "Прикарпатських зорях" відпочивають не тільки діти з Коломийщини, - розповідає директор табору Марія Прокопів. – Набиратися здоров’я, доброго настрою, знайти гарних друзів до нас приїхала на першу зміну і дітвора з Косівського, Тисменицького районів нашої області, з міста Яремче. 139 школярів віком від семи до чотирнадцяти років протягом трьох тижнів активно відпочиватимуть. Їх чекають різноманітні розваги, спортивні змагання, захоплюючі ігри на свіжому повітрі, заманлива прохолода басейну під відкритим небом, а ще – повноцінне харчування і затишні кімнати для проживання. Ми разом з вожатими і вихователями намагаємось зробити усе можливе, аби діти відпочивали із задоволенням і хотіли приїхати сюди ще раз.

Уже стало доброю традицією починати кожен новий табірний заїзд урочистим відкриттям. Тож і цього разу з нагоди старту першої табірної зміни до "Прикарпатських зір" завітали гості: заступник голови РДА Мирослав Мацьків, начальник відділу молоді і спорту РДА Василь Козоріз, начальник служби у справах неповнолітніх Марія Обушак, журналісти. Дітей вітали, бажали гарного відпочинку, неперевершених вражень і спогадів про табірне життя. Після урочистого підняття державного прапора перша табірна зміна офіційно стартувала. Дитячі загони на чолі з вожатими маршем пройшли перед прапором і розсипалися на подвір’ї. Їх чекала весела забава карооке, де кожен зміг випробувати свої вокальні можливості, а найкращим дістались призи і загальне визнання. Отож, старт узято веселий і безтурботний, якраз такий, який буває тільки у золоту пору дитинства…



Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі