друкувати


ТРК НТК: Події дня. 09.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-10 02:07:04
Працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито одного із сільських голів Коломийського району. Він вимагав та отримав 200 доларів США хабара від приватного підприємця за видачу рішення виконавчого комітету зазначеної сільради щодо надання дозволу на проведення робіт із встановлення рекламних щитів. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України, повідомляє прес-служба МВС.

Працівники міського відділу міліції зафіксували кілька випадків, які трапилися на території Коломийщини. Охоронці порядку кажуть, що під час вихідних все було відносно спокійно. Проте, кілька днів тому у Коломиї на автовокзалі розкрили факт вимагання грошей. Детальніше про це розповість співробітник Коломийської міліції Роксана Баранська.

Коломийський готель "Писанка" кращий в Україні. Такими є підсумки конкурсу, який щороку проводить Асоціація готельних об’єднань та готелів. У 2008 році роботу покутського відпочинкового комплексу визнаного найякіснішою у другій категорії. До неї входять готелі з можливістю прийняти одночасно до 50 осіб. З керівником кращого закладу країни Ольгою Руданець спілкувався наш журналіст Богдан Малецький.

На Коломийщині зареєстровано пожежу. У селі Фатівці на вулиці Ірчана, 10 вогонь охопив господарську споруду розміром 10 на 4 метри. Як повідомила телеканалу НТК диспетчер оперативно-рятувальної служби Любов Костюк, полум'ям знищено господарську споруду та речі домашнього вжитку. Загиблих і травмованих на місці не виявлено. Прямі збитки зараз встановлюються. Причина пожежі також поки не відома. МНС-никам вдалося врятувати житловий будинок від загоряння.

"Здорова та щаслива дитина - наше майбутнє" - проект під такою назвою для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування стартував на Івано-Франківщині. Впроваджують його бізнесмени Прикарпаття. Підприємці збирають кошти для будівництва дитячого майданчика у будинку Милосердя Святого Миколая, що у селі Крихівці. Протягом двох місяців, меценати планують забезпечити дітей продуктами харчуванням, літературою та спортивним інвентарем.

10 червня у сесійній залі Коломийської міської ради Управління Пенсійного Фонду міста Коломиї проводитиме семінар з підприємцями, які перебувають на єдиному або фіксованому податку з приводу нових правил справляння внесків до Пенсійного фонду. Початок о 10:00 годині.

В Коломиї вже другий тиждень працюють пришкільні табори. Нині в них оздоровлюються майже 1300 дітей пільгових категорій, а також талановиті та обдаровані учні. На їх харчування цьогоріч місто виділило 90 тисяч гривень. В одному із пришкільних таборів нашого міста побувала Наталія Яковин.

Літо пора заробітчан. Дехто з наших краян їде на південь та центр України. Однак добре заробити там не вдасться. А подекуди розрахуватися можуть і зерном чи цукром. Натомість привабливою у цю пору року стає Польща. Там і оплата краща, і власники не обдурюють працівників. Попри економічну кризу, польські підприємці та фермери вкрай потребують робочої сили з України на сезонні роботи. Про це, навіть, заявив генеральний консул Польщі у Львові Гжегож Опалінський.

Гімнастика та міні-футбол - ті види спорту, які традиційно розвинуті на Коломийщині. Щороку в нашому місті проводять гімнастичний турнір "Коломийська весна". А цього року у нас ще й змагалися юні футболісти. Гімнастичний турнір в Коломиї є традиційним. Його постійним організатором першості виступає дитячо-юнацька спортивна школа №1. Цього року в гості до коломийських гімнастів завітали однолітки з Івано-Франківська. Якщо серед найменших спортсменів не було рівних нашим краянам, та у середній групі хлопців кращими виявилися представники обласного центру. Не було також рівних коломиянкам і серед дівчат. Ще один захід у якому вдало виступили вихованці ДЮСШ №1 - міні-футбол. Тут коломийські спортсмени виграли зональні змагання серед юнаків 1995-96 років. У фіналі наші футболісти поступилися команді з Тисмениці і посіли друге місце. Загалом у турнірі брали участь 20 збірних. До фіналу потрапили лише 8 футбольних дружин. За срібну звитягу коломийських футболістів нагородили футбольною формою та м’ячами.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі