друкувати


"Я - патріот"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-06 01:24:43
Конкурс творчих робіт під такою назвою відбувся в Івано-Франківську. Він проводився з метою виховання патріотичних поглядів та переконань, любові до Батьківщини, відданості своєму народові, гордості за національну культуру, формування активної та свідомої позиції молоді і приурочений до Року молоді.

На конкурс було представлено 16 творчих робіт користувачів бібліотек міста за чотирма номінаціями. Члени журі міського конкурсу на чолі з журналісткою обласного радіо "Галичина" Наталею Асатурян визнали переможцями Мар’яну Малофій, студентку Івано-Франківського медичного університету і Василя Карп’юка, студента Прикарпатського університету імені В.Стефаника, які розділили перше місце в номінації "Збережи минуле заради майбутнього". Були відзначені роботи студенток Прикарпатського університету ім. В.Стефаника - Мандзюк Любомири та Плісак Лесі у номінації "Сьогодення України і я", повідомляє прес-служба міськради.

Роботи переможців були відправлені на обласний конкурс. За рішенням обласного оргкомітету переможцями першого туру (обласний рівень) конкурсу стали Мар’яна Малофій та Василь Карп’юк, які зайняли перше місце в номінації "Збережи минуле заради майбутнього".

Обговорити на форумі