друкувати


Intel оголошує конкурс "Кожному учню - шкільний ноутбук"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-05 05:36:16
Корпорація Intel оголошує Конкурс проектів серед загальноосвітніх шкіл з використання "персональних мобільних комп'ютерів учня". Корпорація Intel добре усвідомлює ту величезну роль, яку грають комп'ютери в освітньому процесі.

Протягом декількох років в рамках програми Intel "Світ майбутнього починається тут" (Intel World Ahead) корпорація підтримує створення освітнього середовища "1 учень: 1 комп'ютер". Мета конкурсу - направити кращі досягнення педагогічної думки на користь розвитку цього середовища в країні, заохотивши активних педагогів і продемонструвавши результати їх діяльності широкій громадськості.

Мета конкурсу - надати можливість талановитим педагогам реалізувати проекти, що мають найбільший потенціал для поширення в масштабах країни і націлені на досягнення конкретних якісних результатів.

Прийом заявок на участь в конкурсі розпочався 1 червня і триватиме до 20 вересня. Найцікавіші програми і методики будуть відібрані і отримають необхідні можливості для реалізації. Переможцями конкурсу будуть визнані не менше 10 освітніх установ, які отримають на безкоштовній основі не менше 25 персональних мобільних комп'ютерів школяра і зможуть на основі цих комп'ютерних класів реалізувати заявлені проекти. Окрім цього, керівники проектів будуть запрошені на щорічну конференцію "Чому і як вчити в XXI столітті", що проводиться в Москві (у грудні) за підтримки корпорації Intel, повідомляє Освітній портал.

Обговорити на форумі