друкувати


Радість дітям - робота для дорослих

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-05 11:44:09
Третій рік поспіль в Івано-Франківську діє міська програма будівництва малих архітектурних форм дитячих спортивних та ігрових майданчиків.

Міська рада доручила управлінню капітального будівництва через підрядну організацію ТзОВ "Ростока-Грін" виконати роботи по виготовленню та встановленню спортивно-ігрового майданчика на вулиці Вовчинецька, 194в, а опоряджувальні роботи провели працівники ЖЕО-1 під керівництвом начальника Курчія Мирослава Миколайовича спільно з мешканцями прилеглих будинків, повідомляє прес-служба міськради.

З нагоди відкриття педагоги-організатори дитячо-юнацького клубу "Прометей" Щербан Галина Петрівна та Глива Вікторія Іванівна з міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання підготували та провели концертно-розважальну програму для дітей та мешканців мікрорайону, яких завітало на свято близько 200.

Міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" провів спортивні змагання серед дітей мікрорайону. Почесний гість свята, голова комітету фізичної культури і спорту Віталій Матешко, нагородив переможців змагань грамотами і медалями. Учасники концерту та переможці змагань отримали солодкі призи від міського Центру дозвілля.

Тепер діти та мешканці мікрорайону зможуть відпочивати на новому майданчику, а міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання буде продовжувати дивувати та організовувати чудові шоу та концертні програми для дітей всіх мікрорайонів нашого міста.

Обговорити на форумі