друкувати


ТРК НТК: Події дня. 02.06.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-03 10:57:52
З 1 червня в Україні знову подорожчали квитки на проїзд в залізничному транспорті. Це вже друге збільшення вартості у цьому році. Зокрема, в плацкартних вагонах вартість проїзду зросла майже на 5%, в купейних і СВ - на понад 7%. Це вже друге збільшення вартості у цьому році. Про причини збільшення тарифів з начальником залізничного вокзалу станції Коломия Мирославом Гаврилюком спілкувався наш журналіст Богдан Малецький.

За воду доведеться платити більше. Тарифи на послуги водопостачання та водовідведення зростуть після їхнього врегулювання, ймовірно з 1 липня. Напередодні змін цінової політики Коломийського водоканалу відбулися громадські слухання.

Дільничні інспектори міліції без роботи не сидять. Вони постійно розповідають населенню про проблеми з насиллям в сім'ях, про те, як вберегтися від злочинців, проводять профілактичну роботу з раніше судимими, наркоманами, сімейними дебоширами. Далі, про подвиги дільничних інспекторів, розкаже співробітник міліції Роксана Баранська.

В Коломиї завершилась акція на збір коштів для добудови Катедрального собору Преображення Господнього. Нагадаємо, акція стартувала півтора місяці тому. Волонтери молодіжної християнської організації "Діти світла" роздали 10 тисяч конвертів для благодійних внесків. На знак подяки священнослужителі Коломийсько-Чернівецької єпархії разом з оргкомітетом провели концерт-подяку всім жертводавцям.

Срібло Всеукраїнських змагань з картингу привіз додому юний коломиянин Михайло Сенюк. Четверте місце посів коломиянин Юрій Феняк. Змагання проходили в Кам'янці-Подільському 29-31 травня. Відбувалися вони в рамках Всеукраїнських стартів учнівської молоді. З призерами спілкувалися наші журналісти.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі