друкувати


За рибу нагороджують й карають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-03 10:36:32
Інспекторами територіального управління Держгірпромнагляду по Івано-Франківській області проведено перевірки функціонування системи управління охороною праці на Хотимирському сільськогосподарському рибоводно-фермерському господарстві Тлумацького та приватного підприємця О.Ф.Богача Рогатинського районів Прикарпаття.

За їх результатами виявлено низку порушень нормативно-правових актів з питань охорони праці, призупинено шість машин та механізмів, до адміністративної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб, повідомляє прес-служба Держгірпромнагляду в Івано-Франківській області.

На вказаних підприємствах не проведено навчання, атестацію з питань охорони праці та медичні огляди з працівниками, не призначено відповідальних осіб за електробезпеку, не виконані необхідні виміри опору заземлення та ізоляції обладнання, не визначені маршрути руху сторожів по території. Також встановлено, що в складах по зберіганню риби немає перехідних містків, не здійснені технічні огляди суден, зокрема, самохідних транспортних засобів.

Обговорити на форумі