друкувати


До притулку із Гусаком та книгами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-02 10:22:53
Незвичайний подарунок для дітей івано-франківського притулку для неповнолітніх зробив учора депутат Івано-Франківської міськради, голова міської організації "Єдиний Центр" Руслан Гусак.

Замість традиційних солодощів та одягу він привіз дітям… більше 80-ти підручників та книг, що розраховані на вік від 3 до 18 років на суму дві тисячі гривень.

Це найрізноманітніші казки, художні твори класиків української та світової літератури, дитячі енциклопедії про тварин, науку і техніку, про міста, книги про Україну, міфи народів світу, книги з сценаріями для шкільних свят та шкільного міні-театру і, навіть, посібники для дівчат-підлітків як пристосуватись у суспільстві.

"Це наші добрі довготривалі інвестиції у майбутнє, - сказав Коломия ВЕБ Порталу пан Гусак. — Я бачив як дітей зацікавила література і впевнений, що її будуть читати. Тішуся, що наш подарунок зумів дати краплинку радості цим дітям і зичу для них доброго майбутнього із добрими родинами". Дякуючи за книги, вихованці притулку самі поставили та презентували меценатові два танці.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі