друкувати


Палять бойки "Жигулі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-06-01 01:04:53
Схоже, що відтепер двом молодим мешканцям Долинського району доведеться забути надовго про байдикування. Адже нічні "подвиги" приятелів призвели до того, що вони незабаром стануть підозрюваними у незаконному заволодінні транспортним засобом. Понад те, внаслідок злочину хлопці примудрилися … спалити автомобіль.

У Долинський райвідділ міліції зателефонував сільський житель, який повідомив, що біля місцевої школи палає машина. Чоловік упізнав автівку і повідомив, що вона належить сусідові. На місце події негайно прибули правоохоронці. Замість білих "Жигулів" застали на місці події згарище і металічні рештки легковика.

Довідавшись про те, що сталося, власник був вельми спантеличений. Напередодні ввечері він припаркував машину біля власного будинку і не міг пояснити, чому вона опинилася в іншому місці. В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів вже за кілька годин долинські оперативники відновили картину загадкового переміщення "шістки". Міліціонери з’ясували, що надвечір у місцевому кафе поблизу місця вчинення злочину пиячили двоє місцевих молодиків. Надалі було встановлено, що саме вони причетні до угону і подальшого загорання транспортного засобу.

Зловмисники тихцем проникли до машини, але завести її не змогли. На цьому вони не зупинилися – почали штовхати авто, а коли і це не вдалося – полізли до замка запалювання. Це спричинило загорання електрообладнання і машина спалахнула, наче смолоскип. Далі, як неважко здогадатися, приятелі накивали п’ятами. Обидвох підозрюваних було затримано за місцем проживання. В них вилучено одяг зі слідами горіння та інші речові докази, які засвідчують про причетність до вчинення злочину.

Як розповів начальник Долинського райвідділу міліції Віталій Ільчишин, наразі проводиться експертна оцінка заподіяної автовласнику шкоди, а також вирішується питання про порушення щодо 19-річних співучасників злочину кримінальної справи за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі