друкувати


В.Ющенко взяв участь у святі останнього дзвоника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-29 12:20:05
Президент України Віктор Ющенко взяв участь у святі останнього дзвоника в Українському гуманітарному ліцеї Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вітаючи випускників, Президент України Віктор Ющенко висловив переконання, що попереду їх чекає "цікаве гарне життя", плідна робота на благо рідної держави. В цьому контексті він нагадав, що нинішні випускники фактично є ровесниками незалежної України і саме від нинішньої молоді залежить майбутнє нашої держави. "Ви є представниками достойного покоління. Коли ми говоримо, як будемо жити завтра, післязавтра, відповідь знаходиться у вас", – сказав Президент. Безумовно, сказав Глава держави, нинішня молодь отримає від старшого покоління країну, в якій буде "більше гуманізму, людської поваги, демократії та свободи", повідомляє прес-служба Президента.

Президент особливо наголосив на важливості виховання у молоді почуття патріотизму та любові до своєї держави, нації.

Віктор Ющенко також підкреслив, що нашою спільною метою є утвердження в країні європейських цінностей. "Я переконаний, ви зробите це найкращим чином, тому що молоде покоління найглибше сприймає демократичні світоглядні цінності. Я дивлюся на вас як на великого партнера завтрашнього дня України", – сказав він.

Віктор Ющенко побажав випускникам усіляких гараздів і "щасливої долі у нашій державі".

На святі останнього дзвоника було оголошено Указ Президента України про присвоєння почесного звання Народний учитель України Сазоненко Ганні – директорові Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Обговорити на форумі