друкувати


Як міліціонери покутян розважали

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-25 06:23:14
У селі Бортники Тлумацького району відбувся концерт за участю художньої самодіяльності Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ.

Такий подарунок від свого земляка – заступника начальника Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ Ярослава Слободяна. Полковник міліції організував для односельців концерт за участю художньої самодіяльності навчального закладу, а також народного артиста України Євгена Федорченка та ансамблю народних інструментів "Карпатські візерунки", повідомляє ОДТРК.

Глядачі, котрі вщерть заповнили чималенький зал будинку культури, були в захопленні від мистецьких талантів міліцейського вузу: його духового оркестру, танцювального ансамблю під керівництвом Петра Нестерука, хорового колективу, ансамблю естрадно-спортивного танцю "Арабески", а також відомих гостей зі Львова та Івано-Франківська. За словами директора місцевої школи Галини Гарасимів, після цього концерту в школярів зміниться ставлення до професії офіцера міліції й немало з них захочуть вступати до юридичного інституту.

Організатор цього творчого десанту Ярослав Слободян виконав ліричну пісню, яку присвятив своїй матері, котра була в залі. Він упевнений, що повинен допомагати своїй малій батьківщині, робити добро односельцям, а також пропагувати мистецтво, таланти навчального закладу серед людей. Крім того, це ще жива профорієнтаційна робота, яку не замінять ні буклети, ні відеоролики по телебаченню. Тож незабаром мешканцям інших сіл Прикарпаття слід очікувати обдарованих гостей з міліцейського вузу в себе.

Обговорити на форумі