друкувати


У Празі почався чеський пивний фестиваль

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-23 09:16:31
Гості пивного фестивалю протягом десяти днів, з 22 до 31 травня, зможуть спробувати найкраще пиво від чеських пивоварних заводів, а також блюда чеських кухарів, м'ясників і пекарів.

Більш 50 марок чеського пива найвищої якості представлено на фестивалі. Обслуговувати захід будуть 300 дівчат і хлопців у чеських національних костюмах. Відвідувачі зможуть відвідати будь-який з восьми великих наметів загальною місткістю 10 000 посадкових місць. У наметах будуть блюда від шеф-кухарів відомих чеських ресторанів і компаній, таких як, наприклад, "Швейк Ресторан", "Колковна", "Іntercaterіng" та ін., повідомляє UKRGAZETA.cz.

Оплата на фестивалі буде здійснюватися в спеціальній валюті, так званих пивних талерах. Це прискорює процес оплати, а в такий спосіб і обслуговування. Вхід на фестиваль безкоштовний. Ціна за пиво буде єдина, усі марки пива коштують один талер (40 корун). Талери можна придбати в обслуговуючого персоналу. Вони будуть продаватися в упаковках по п'ятьох штук. За талери можна купити й офіційні сувеніри фестивалю (плюшеві півлітрові кружки, пивні окуляри, футболки і т. п.).

Обговорити на форумі