друкувати


В Коломиї відбулася обласна спартакіада серед вищих навчальних закладів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-22 11:02:36
Вчора на стадіоні "Юність" закінчилася спартакіада Івано-Франківської області серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, - повідомив головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Коломийської міської ради, Анатолій Бурнаєв (на фото).

Заключним етапом була легка атлетика. В цих змаганнях мірялися силами представники 12 команд. Найсильнішою виявилася команда Коломийського політехнічного коледжу, яка відповідно і посіла перше місце. Почесне друге місце зайняли майбутні лікарі з Коломийського медичного коледжу. Бронза залишилася у команди з Надвірної.

Загалом спартакіада об’єднувала в собі 9 видів спорту. За підсумками всіх змагань, які стартували ще минулої осені, перемогу впевнено виборола команда Коломийського політехнічного коледжу. Команда сусідньої Надвірної посіла друге місце. В трійку найкращих увійшли також студенти Коломийського індустріально-педагогічного технікуму.

На цьому спортивне життя Коломиї не закінчується. Оскільки сьогодні на 11:00 всі бажаючі можуть прийти на стадіон "Юність" та бути присутніми при відкритті фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів "Нащадки козацької слави".

Спорт з древніх часів посідав в житті людей велике місце. І до сьогодні розвиток розуму людини гармонійно поєднується із розвитком тіла. Діти, які змалку навчені займатися спортом, в майбутньому будуть гідними представниками козацького роду.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі