друкувати


Події дня. 20.05.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-21 11:00:22
"Я ляжу тут сам, але бетонні брили ви звідси не заберете!". Так відреагували деякі мешканці мікрорайону Миколайчука на дії комунальників. Коломияни самовільно встановили шлагбауми та інші перешкоди, які заважали руху автомобілів на вулицях, де вони мешкають. Міська рада прийняла рішення ліквідувати їх, адже дороги належать усій громаді, тому їздити ними мають право всі.

"Залізничний переїзд". Під такою назвою в Україні проходять профілактичні заходи. Вони триватимуть з 1 по 30 травня. Правоохоронці обстежують залізниці, виявляють порушення та ліквідовують їх. Працівники ДАІ склали 5 адмінпротоколів за порушення проїзду залізничних переїздів. Штраф складає від 340 до 425 гривень.

На території Коломийщини з 16 по 27 травня проводиться цільова операція "Берег". Її мета зміцнити правопорядок, забезпечити безпеку громадян, дітей в місцях масового відпочинку та оздоровлення у період літніх місяців. Основні зусилля підрозділів міліції спрямовані на відпрацювання лісопаркових зон, річок, озер, гуртожитків, кафе, нічних клубів та інших місць відпочинку. Про інші події, які трапилися в травні - далі розповість співробітник коломийської міліції Роксана Баранська.

Урочисте нагородження переможців та лауреатів міжнародних та обласних конкурсів відбулось у Коломийській музичній школі №1. Такий захід в нашому місті організували вперше. Цьогоріч почесні нагороди для свого навчального закладу здобули понад 40 вихованців. Талановитих дітей нагородили грамотами, подарунками та грошовими преміями.

Три перші місця та гран-прі додому привіз колектив будинку дитячої та юнацької творчості "Квіти надії". Учасники танцювального гурту нещодавно повернулися з регіонального конкурсу "Світ талантів Буковини - 2009". Проходив фестиваль в Чернівцях. Юні танцюристи виступили настільки добре, що забрали всі призові місця.

Шкільні гандбольні команди виборювали першість у районній спартакіаді. Змагання провели у Корничі, на базі дитячо-юнацької спортивної школи. У фінальну стадію пробилися чотири колективи юнаків та дівчат.

У п’ятницю 22 травня пройде панахида, присвячена перепохованню Тараса Шевченка в Україні. Урочистості розпочнуться о 16:00 годині біля пам’ятника Великому Кобзареві, що в центрі Коломиї.

В п'ятницю 22 травня у Коломиї концерт івано-франківської співачки Світлани Весни. Дійство відбудеться в Народному домі. Початок о 19:00 годині. Всі кошти з концерту підуть на благодійні цілі, - кажуть організатори.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі