друкувати


Видано розпорядження про проведення фестивалю "Коломийка"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-21 09:17:30
Голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Вінтоняк підписав розпорядження "Про проведення ХІІ Міжнародного фольклорно-етнографічного фестивалю "Коломийка".

З метою відродження та збереження автентичного фольклору, популяризації та вивчення духовного багатства українського народу, зазначено в розпорядженні провести 30-31 травня 2009 року в селищі Печеніжин ХІІ Міжнародний фольклорно-етнографічний фестиваль "Коломийка", затвердити склад організаційного комітету, Положення про фестиваль та його програму, повідомляє прес-служба РДА.

Відділам культури і туризму, освіти, у справах сім"ї та спорту райдержадміністрації, сільським, селищним головам спільно з відділом культури міської ради належить організувати та провести фестиваль, фінансовому управлінню райдержадміністрації профінансувати відділ культури і туризму для проведення фестивальних заходів у межах асигнувань, передбачених в районному бюджеті на культурно-мистецькі заходи. відповідні відділи та служби зобов'язано забезпечити громадський порядок, медобслуговування, контроль за санітарно-гігієнічними умовами, пожежну безпеку, освітлення та благоустрій території, пасажирське сполучення тощо.

Районній газеті "Вільний голос" та ТРК "НТК" належить висвітлювати хід фестивалю в засобах масової інформації.

Координацію роботи покладено на головного відповідального виконавця – заступника голови Коломийської райдержадміністрації Мирослава Мацьківа.

Обговорити на форумі