друкувати


Байкери проти кризи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-20 02:02:37
10-12 липня на Косівщині відбудеться "Карпатський байкер 2009". Це шостий зліт любителів швидкої їзди та свободи. Серце Гуцульщини під час злету відвідають представники усіх регіонів України.

Організатори також очікують на гостей із найближчих сусідніх країн – Польщі, Чехії та Росії. "Карпатський байкер 2009" оголошується антикризовим, повідомляє Коломия ВЕБ Портал організатор та президент київського мотоклубу HIGHLANDERS Василь Курищук. Для учасників цього річного злету повністю скасовано традиційну реєстраційну плату. Реєстраційний пакет байкери отримують безкоштовно.

У програмі дійства святкове відкриття фестивалю, пізніше переїзд гірськими трасами Косівського району. Наступного дня в рамках фестивалю відбудеться четвертий етапу Кубку України з мотокросу. У якому візьмуть участи представники коломийського мотоклубу "Карпати".

До організації злету байкарів долучилась і Івано-Франківська обласна державна адміністрація та Рада з туризму Карпатського регіону. Окрім, спортивного зацікавлення чимало байкарів відкриють для себе туристичний потенціал Косівського регіону.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі