друкувати


ДПА в області запрошує сільгосп товаровиробників на семінар

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-19 12:23:10
Державна податкова адміністрація в області запрошує платників податків - сільськогосподарські підприємства Богородчанського, Галицького, Калуського, Рогатинського, Тисменицького районів та м.Івано-Франківська прийняти участь у безкоштовному кущовому семінарі з роз’яснення актуальних питань оподаткування сільськогосподарських товаровиробників. Семінар проводиться спільно з представниками управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

На семінарі будуть розглянуті актуальні питання застосування спеціального режиму оподаткування ПДВ сільгоспвиробниками, фіксованого сільськогосподарського податку, податку з доходів фізичних осіб, подання податкової звітності в електронному вигляді.

Семінар відбудеться 22 травня 2009 року об 11 годині в приміщенні ДПА в області за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, каб.501. З питань участі у семінарі можна звертатись до підрозділів масово-роз’яснювальної роботи податкових інспекцій зазначених районів або до відділу масово-роз’яснювальної роботи ДПА в області за телефонами: 77-18-79, 77-19-34.

Обговорити на форумі