друкувати


Батько Анастасії Приходько потрапив у ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-16 01:18:14
Напередодні фіналу "Євробачення-2009" батько Насті Приходько потрапив в страшну аварію: автомобіль "Жигулі", за кермом якого знаходився 43-річний Костянтин Рибалов, на величезній швидкості вилетів з траси і перекинувся на дах. Костянтин Рибалов дивом залишився живим в серйозній ДТП, не отримавши ні єдиної подряпини.

Аварія трапилась в п'яти кілометрах від хутора Тополиного Ростовської області, де і живе батько Насті .

Костянтин їхав додому з Ростова, коли раптово його автомбіль підрізала іномарка. Намагаючись уникнути зіткнення, чоловік різко вивернув кермо. Машину занесло і вона на повній швидкості буквально вилетіла з дороги в глибокий кювет. Перекинувшись в повітрі, авто впало на дах.

"Машина розбилася вщент, даху немає зовсім, - розповідає друг Рибалова Микола Каштура.- Ми не розуміємо як це сталося, але він живий і неушкоджений. Неначе його сам Господь уберіг".

Костянтин сам вибрався з салону розбитої машини. Відкрив заднє скло і виліз назовні. Винуватець ДТП тим часом втік з місця аварії, навіть не зупинившись. Шокований Рибалов одразу ж подзвонив друзям. Його доставили в лікарню, а машину евакуювали на ремонтну станцію. Зараз Костянтин Рибалов опам'ятовується після страшної аварії.

"Костянтин нічого не хоче розповідати про аварію, - продовжує Микола Каштура. - Він боїться, що Настя дізнається, і почне хвилюватися. А їй і так вистачає тривог перед фіналом "Євробачення".

Батько Насті Приходько збирається подзвонити дочці перед конкурсом, щоб підтримати її. А про те, що сталося скаже їй лише після переможного фіналу. Він на сто відсотків упевнений, що дочка переможе.

"Дочка не дозволила мені приїжджати на найважливіший концерт у її житті, хоча я дуже хочу там бути, - говорить Костянтин. - Але наперекір йти не можу, адже я дуже винен перед нею. Я практично не приймав участі в її вихованні".

Батько співачки пішов з сім'ї, коли Насті було всього чотири роки. Майбутню співачку ростила мама, і з батьком дівчинка рідко бачилася. Зараз шахтар із сумом згадує про те, що колись залишив дружину Оксану з двома маленькими дітьми на руках, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі