друкувати


Роботу будуватимемо на довірі. В ДПА в Івано-Франківській області призначено нового керівника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-15 05:47:35
Нового голову ДПА в Івано-Франківській області Володимира Поповича представив сьогодні податківцям регіону перший заступник голови ДПА України Олександр Буханевич.

На розширеній нараді ДПА в області він резонно зауважив:

- Володимир Попович людина не нова ані в податковій службі Івано-Франківщини, ані в економіці області загалом. Тож я переконаний, що ті знання й досвід, які він набув перебуваючи на посадах начальників кількох районних податкових інспекцій, а також керівника Головного управління економіки ОДА будуть використані й дадуть плідні результати на новій ділянці його роботи. Впевнений, виконання поставлених державою перед податківцями Прикарпаття завдань, тепер уже під керівництвом Володимира Васильовича, виконуватимуться як і раніш в повному обсязі.

Олександр Буханевич подякував за ефективну роботу та хороші показники також і попередньому голові ДПА в області Валерію Назарову, якого наразі переведено на керівну посаду до ДПА України.

Привітати новопризначеного головного податківця Володимира Поповича та подякувати за результативну співпрацю Валерію Назарову прийшли й представники місцевої влади та правоохоронних органів: заступник голови ОДА в області Володимир Шкварилюк, обласний прокурор Микола Гошовський, начальник УМВС України в області Василь Кузнєцов та начальник Управління СБУ в області Анатолій Назаров. Зокрема Володимир Шкварилюк у своєму виступі зазначив:

- Івано-Франківська область вперше в історії незалежної України лідирує серед інших регіонів нашої держави за всіма показниками соціально-економічного розвитку. В цьому, безперечно, є заслуга і Валерія Назарова, як керівника ДПА в області і Володимира Поповича, як керівника обласного управління економіки. Безпосередня участь їх обох в цьому процесі є неоціненна”.

Володимир Попович в свою чергу запевнив присутніх, що як керівник податкової адміністрації докладе максимум зусиль, щоб показники з наповнення бюджетів усіх рівнів динамічно зростали та виконувалися в повній мірі. А звертаючись до колег-податківців, він окреслив основні свої вимоги як керівника та охарактеризував план роботи на майбутнє:

- З подвійною відповідальністю перебираю на себе обов’язки голови ДПА в області. Адже в цих органах я пропрацював понад 13 років, тож специфіку діяльності служби, як мовиться, знаю зсередини. Окрім того, працюючи на посаді керівника головного управління економіки, мав можливість побачити й об’єктивно оцінити роботу даної установи зі сторони. Тобто, я бачу оголені проблеми, які наразі існують в службі, бачу усі нюанси, й розумію, що треба шукати нові резерви наповнення бюджетів. Але аж ніяк не методом податкового тиску на платників, кошти слід виводити з “тіні”. Сподіваюся, що з поставленими перед нами державою завданнями разом ми впораємося. Адже атмосфера в податковому колективі є абсолютно здоровою, а люди налаштовані на роботу. Насамперед, на мою думку, в цьому нам допоможе довіра до платників податків та, звичайно, один до одного, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.

Обговорити на форумі