друкувати


L'Equipe: Євро-2012 пройде лише в Києві і Львові

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 03:55:54
Журналіст провідного французького видання "L'Equipe" Ерік Шампель, який супроводжував президента УЄФА Мішеля Платіні під час його візитів до України, вказує на те, що Євро-2012 пройде у двох українських містах - Києві та Львові.

"Україна просто не виправдала очікувань УЄФА. Чемпіонат окрім Києва отримає також Львів, з тієї причини, що він знаходиться найближче до Польщі і вболівальникам буде зручно туди добиратися з Польщі", - зазначив Шампель виданню "Dziennik".

На думку Шампеля, президент УЄФА повертався з Києва щоразу у гіршому настрої.

"Платіні був приголомшений тим, що побачив на Україні. Він не вірить, що міста встигнуть з підготовкою. За півроку УЄФА проведе перевірку та зважиться на два українських міста", - вважає Шампель.

Додамо, що у своєму матеріалі за день до початку роботи Виконавчого Комітету УЄФА у Бухаресті Шампель написав, що члени Виконкому затвердять чотири польських та два українських міста господарями Євро-2012.

Однак і після оголошення рішення УЄФА, Ерік Шампель не відмовляється від своїх слів.

Нагадаємо, що Виконком прийняв рішення, згідно якого право проводити матчі отримали чотири польських міста і Київ, а Донецьку, Львову та Харкову необхідно до 30 листопада виконати ряд умов, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі