друкувати


Сьогодні на "Євробаченні" виступатиме Лобода

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-14 10:41:58
Сьогодні у Москві українська співачка Світлана Лобода виступить у другому півфіналі "Євробачення-2009" під номером 17 з піснею "Anticrisis girl" ("Антикризова дівчина"). Як повідомили організатори конкурсу, свої номери сьогодні представлять учасники з 19 країн, і 10 з них потраплять до фіналу.

Згідно з жеребкуванням, відкриють концерт представники Хорватії, і далі по порядку виступлять артисти з Ірландії, Латвії, Сербії, Польщі, Норвегії, Кіпру, Словаччини, Данії, Словенії, Угорщини, Азербайджану, Греції, Литви, Молдови, Албанії, України, Естонії і Нідерландів.

Після закінчення другого півфіналу стануть відомі всі 25 фіналістів "Євробачення-2009".

За підсумками першого півфіналу, який відбувся 12 травня, у фінал вийшли Туреччина (співачка Хадісе з піснею "Dum Tek Tek"), Швеція (Малена Ернман з піснею "La Voix"), Ізраїль (дует Ноа і Міри Авад з піснею "There Must Be Another Way"), Португалія (група "Flor-de-lis" з піснею "Todas As Ruas Do Amor"), Мальта (К'яра з композицією "What If We"), Фінляндія (дует "Waldo`s People" з піснею "Lose Control"), Боснія і Герцеговина (група "Regina" з композицією "Bistra Voda"), Румунія (Елена з піснею "The Balkan Girls"), Вірменія (сестри Інга і Ануш з піснею "Jan-Jan") і Ісландія (Йоханна з композицією "Is It True?").

Автоматично потрапляють у фінал країни "Великої четвірки" – Велика Британія, Франція, Німеччина й Іспанія, а також Росія як країна-переможець конкурсу минулого року.

Ведучі півфіналів - топ-модель Наталія Водянова і телеведучий Андрій Малахов.

Фінал конкурсу відбудеться 16 травня.

Як повідомлялось, Світлана Лобода виконуватиме циркові сальто. У Гонконзі співачка замовила колесо, в якому планувала спуститися на сцену із 30-метрової висоти. Проте організатори заборонили їй цей трюк. Побоюються, що колесо може зірватися й покалічити глядачів. Світлана обмежиться співом у колесі, що крутитиметься на сцені, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі