друкувати


Змінімізувати не вдасться

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-13 11:02:29
Отримання прибутку є основною метою здійснення комерційної чи виробничої діяльності і цілком зрозумілим бажанням. Однак до тих пір, поки це відбувається в рамках Закону. На жаль, як засвідчують результати податкових перевірок, окремі спритники намагаються усіляко змінімізувати сплату податків та набити власні кишені за рахунок держави.

Крім того, товариством до складу валових витрат включено витрати на придбання ТМЦ за операціями, що проведені на підставі нікчемного правочину (завідомо укладений договір, що не спрямований на реальне настання правових наслідків), в результаті чого завищено валові витрати суб’єкта господарювання на суму 487,9 тис.грн., та податковий кредит на суму 97,6 тис.грн, повідомляють відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.

Тож, за результатами проведеної податківцями перевірки зменшено від’ємне значення об’єкту оподаткування по податку на прибуток на загальну суму 1208,4 тис. грн. та зменшено заявлене бюджетне відшкодування з податку на додану вартість на загальну суму 207,3 тис. грн.

Обговорити на форумі