друкувати


Ю.Соловей: Сьогодні не потрібно зайвий раз скаржитися на економічну кризу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-12 02:17:29
У вівторок, 12 травня відбулась прес-конференція з приводу ініційованого Юрієм Солов’єм проекту "Соціальний Магазин".

Проект "Соціальний Магазин" покликаний реально допомогти мешканцям Івано-Франківська, які в умовах економічної кризи найбільше постраждали від різкого підвищення цін на продовольчі та харчові товари.

За словами Юрія Солов’я "Сьогодні не потрібно зайвий раз скаржитися на економічну кризу. Потрібно конкретно допомогти тим людям, яким зараз найважче-пенсіонерам, інвалідам та малозабезпеченим. Їм ні до чого пусті балачки та обіцянки влади. Наша підтримка потрібна цим людям в першу чергу. Саме для того, щоб найбільш ефективно допомогти малозабезпеченим мешканцям Івано-Франківська ми втілюємо в життя проект "Соціальний Магазин", повідомляє прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".

В рамках цього заходу починаючи з 26 травня, за адресою вул. Стуса 13 розпочне свою роботу соціального орієнтований торговий заклад для найбільш фінансово незахищених людей, яким, зважаючи на незначні прибутки, надзвичайно складно купувати продукти за постійно зростаючими цінами. У Соціальному магазині за ціною собівартості продаватимуться харчові товари першої необхідності: яйця, макарони, олія, різноманітні крупи, тощо. Продаж буде здійснюватися передусім пенсіонерам, малозабезпеченим, інвалідам та учасникам війни, які при покупці пред’являть відповідні посвідчення. Магазин працюватиме з понеділка по п’ятницю. Час роботи: з 09-00 до 18-00 години.

"Сподіваюся, що влада нарешті зверне увагу на нагальні проблеми простих людей і сама буде здійснювати дієві кроки для того, щоб їм допомогти".- заявив наприкінці прес-конференції лідер Громадського Форуму Юрій Соловей.

Обговорити на форумі