друкувати


Екстремальна "Х-Гуцулія"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-12 02:12:40
В Івано-Франківську відбувся двохденний фестиваль екстремальних видів спорту "Х-Гуцулія". У рамках захоплюючого дійства сотні глядачів мали можливість подивитися на виступи відчайдухів, які брали участь другому етапі кубку з велосипедного спорту, що відбувся на Вовчинецьких горах. Останні змагання відбулися згідно з діючими правилами Федерації велосипедного спорту України.

А в рамках всеукраїнського відбіркового туру Red Bull Transformer на площі біля міського озера, у скейт-парку Red Bull Transformer, змагалися скейтери та ВМХ-ери. Завершився фестиваль видовищними стрибками на велосипедах з трампліну в міське озеро з виконанням різноманітних трюків. До речі серед стрибунів у воду на велосипедах була й дівчина з Калуша, 17-річна Анастасія Ловойко, яка виявилася досить вправною спортсменкою. Вона стала єдиною жінкою серед екстремалів. Глядачі зустрічали виступи Насті бурхливими оваціями.

Хоча біля озера постійно була карета швидкої допомоги, на щастя, зі стрибунами та іншими естремалами нічого не трапилося. Змагання обійшлися без травм.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі