друкувати


Громадський Форум Івано-Франківська: Прес-конференція по проекту "Соціальний Магазин"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-12 11:30:58
У вівторок, 12 травня, об 11-00 в прес-клубі відбудеться прес-конференція з приводу ініційованого Юрієм Солов’єм проекту "Соціальний Магазин".

Проект "Соціальний Магазин" покликаний реально допомогти мешканцям Івано-Франківська, які в умовах економічної крихи найбільше постраждали від різкого підвищення цін на продовольчі та харчові товари, повідомляє Прес-служба ІФООГ "Громадський Форум Івано-Франківська".

В рамках цього заходу починаючи з 26 травня, за адресою вул. Стуса 13 розпочне свою роботу соціального орієнтований торговий заклад для найбільш фінансово незахищених людей, яким, зважаючи на незначні прибутки, надзвичайно складно купувати продукти за постійно зростаючими цінами. У Соціальному магазині за ціною собівартотості продаватимуться харчові товари першої необхідності: яйця, макарони, олія, різноманітні крупи, тощо. Продаж буде здійснюватися передусім пенсіонерам, малозабезпеченим інвалідам та учасникам війни, які при покупці пред’являть відповідні посвідчення. Магазин працюватиме з понеділка по п’ятницю. Час роботи: з 09-00 до 18-00 години.

Обговорити на форумі