друкувати


Луценко подав заяву про відставку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-12 10:49:07
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко просить Верховну раду проголосувати за його відставку. Про це в ході засідання погоджувальної ради заявив спікер парламенту Володимир Литвин. Міністр просить Верховну раду розглянути питання про свою відставку в найближчий час.

"Прошу вас розглянути питання про мою відставку і прошу розглянути цю заяву без моєї присутності в найближчий час", - зачитав Литвин заяву Луценка.

"Враховуючи обмежений час, я прошу розглянути це питання відповідними комітетами і очевидно тут має бути позиція уряду", - сказав він.

Нагадаємо, за даними журналістів та поліції ФРН 4 травня п'яний Луценко з сином влаштували бійку з правоохоронцями аеропорту Франкфурта-на-Майні.

В МВС України спростовують інформацію про інцидент. У відомстві заявили, що "жодної п'яної бійки" не було. Тим часом мюнхенський журнал Focus оприлюднив доповідь франкфуртської поліції міністру внутрішніх справ Німеччини Вольфгангу Шойбле. У ній йдеться, що під час скандалу в аеропорту глава українського МВС обзивав своїх німецьких колег "нацистськими свинями".

Німецькі журналісти також писали, що українці плювали правоохоронцям в обличчя, били по ногах, до крові роздряпали руки. Постраждали четверо німців – двоє інспекторів прикордонної поліції і двоє співробітників 19-ї дільниці поліції Франкфурта, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі