друкувати


Прикарпаття: За минулу добу 35 заяв про злочини та 3 ДТП

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-08 01:04:30
Протягом останньої доби у чергові частини міліції області надійшло 35 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 7 крадіжок, по одному факту заподіяння тілесних ушкоджень, незаконного заволодіння автотранспортом та хуліганства. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 29 злочинів. Задокументовано два злочини, пов’язані з протиправним зберіганням зброї та один наркозлочин. У сфері економіки викрито 7 злочинних проявів.

Зокрема, калуська міліція розкрила пограбування підлітка. Як встановлено, мобільний телефон у неповнолітнього хлопця місяць тому силоміць відібрав 19-річний студент одного з калуських навчальних закладів. Його затримано, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

В Долинському районі правоохоронці за "гарячими слідами" затримали особу, яку обгрунтовано підозрюють в угоні автомобіля. Виявилося, що припаркованою біля сільського магазину автівкою учора надвечір заволодів 24-річний місцевий мешканець. Затриманого доставлено у райвідділ міліції, а автомобіль – на арештмайданчик.

Працівники косівської міліції отримали підстави запідозрити у вчиненні злочину 22-річного мешканця сусіднього райцентру Верховини. Як виявилося, цей чоловік днями через вікно заліз до помешкання в одному з сіл Косівщини та викрав 4 з половиною тисячі гривень.

У цьому ж районі зафіксовано факт незаконного зберігання зброї. У господарстві 44-річного місцевого жителя правоохоронці вилучили обріз мисливської рушниці та набої до нього.

Ще один обріз одноствольної рушниці вилучено учора в Галицькому районі. Його мав при собі 45-річний івано-франківець. Що він робив на території одного з тамтешніх підприємств та походження зброї наразі встановлюється.

В Івано-Франківську оперативники викрили чергового збувальника наркотиків. Ним виявився п’ятикурсник одного з прикарпатських вузів. 22-річний житель обласного центру, як з’ясувалося, продав певну кількість психотропної речовини "Амфетамін".

У Рожнятівському районі працівники міліції зафіксували факт незаконної реалізації у великій кількості фальсифікованих спиртних напоїв. У помешканні місцевої пенсіонерки виявлено та вилучено 26 літрів спирту, понад півсотні підготовлених до збуту півлітрових пляшок зі спиртовою сумішшю, а також 300 марок підакцизного збору з явними ознаками підробки, понад 800 заготовок для коркування і два коркувальних пристрої.

На автошляхах Прикарпаття упродовж минулої доби трапилося 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких одна людина загинула та 3 отримали травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі