друкувати


Події дня. 07.05.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-08 09:25:20
Очільник Івано- Франківщини Михайло Палійчук сьогодні відвідав Коломийщину. Він оглянув школи-інтернати в селі Гвіздець та Печеніжині. Мав на меті допомогти навчальним закладам. Наприклад, пообіцяв, що у Гвіздці збудують спальний корпус для дівчат.

700 призовників з півтора тисячі не з'явилися цієї весни на призовну комісію, інформують у військкоматі. Причини різні – одні на заробітках, інші просто не хочуть іти до армії. В зв'язку з цим, представники військового комісаріату спільно з міліцією проводять рейди. Юнаків примусово доправляють на дільницю.

В Коломиї відбувся справжній феєрверк дитячих талантів. Зібрало їх традиційне свято "Обдарованість – 2009". Окрім представлення мистецьких номерів, відбулось ще й нагородження дітей у різних номінаціях.

Від адміністративної та кримінальної відповідальності учнів Воскресінцівської школи застерігали працівники міліції. Правоохоронці в черговий раз із учнями провели профілактично-навчальну роботу. Неповнолітнім розповіли про правопорушення, які можуть бути у їхньому віці та наслідки цих злочинів.

Переможцями першої студентської спартакіади міста стали студенти політехнічного коледжу. Змагання тривали протягом останніх півроку. Організували їх спеціалісти міського відділу у справах молоді та спорту. Змагалися коломийські студенти у 8-ми видах спорту. Заключним етапом була легка атлетика.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі