друкувати


Прикарпаття: 29 заяв і повідомлень про злочини за добу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-05-07 02:14:14
Протягом останньої доби у чергові частини міліції області надійшло 29 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 крадіжки, три хуліганства та 8 фактів шахрайства. Водночас органи внутрішніх справ краю розкрили 28 злочинів. У сфері економіки задокументовано 14 протиправних проявів. Один раз незаконного обігу вилучалася зброя.

За підозрою у вчиненні майнового посягання у поле зору снятинських правоохоронців потрапив 42-річний мешканець району. Як з’ясувалося, останній примудрився поцупити з будинку односельчанина гроші.

А івано-франківська міліція затримала 29-річного мешканця обласного центру, якого обгрунтовано підозрюють у крадіжці телефонного кабелю. Шляхом демонтажу зловмисник викрав з підвального приміщення однієї з телекомунікаційних організацій понад тридцять метрів дроту.

19-річна мешканка Тисменицького району та її 25-річна приятелька з обласного центру матимуть проблеми із Законом за вчинення шахрайських дій. Як наразі відомо, пройдисвітки обманним шляхом заволоділи мобільним телефоном 26-річного жителя Коломийщини.

У Рожнятівському районі в ході проведення оперативно-розшукових заходів у господарстві 22-річного мешканця району оперативники виявили та вилучили обріз мисливської рушниці.

Два факти самовільної порубки лісу задокументовано у Косівському районі. В обидвох випадках місцеві жителі незаконно вирубували дерева хвойної породи на території одного з місцевих лісництв. Вартість заподіяних злочинами збитків становить понад тридцять тисяч гривень.

У Богородчанському районі учора двічі затримувалися вантажівки, якими незаконно транспортувався річковий пісок.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Обговорити на форумі